Trumcaku - EPISODI 31-32-33

Cila është e fshehta që e mundon Seifetenin dhe që nuk pranon t’ia tregojë askujt? Pse Kamrani merr valixhet dhe largohet nga shtëpia? Selimi do të kërkojë dorën e Nexhmijes për nuse, por a do t’ia japë Seifetini?
Nexhmija do të largohet kokulur nga shtëpia për të jetuar me Selimin. Nerimani shtiret si e sëmurë për të takuar Kamranin në spital, por plani i saj do të dështojë. E dëshpëruar ajo shkon ta takojë në shtëpi, por Seifetini do ta dëbojë. Pasi kalojnë një ditë të mrekullueshme, Kamrani dhe Ferideja do të lajmërojnë familjarët se kanë vendosur të fejohen.
Për fat të mirë, Seifetini do ta marrë veten shumë shpejt. Pas largimit të Kamranit, Nerimani i kërkon ndihmë Selimit, por a do ta ndihmojë ai? Pse do ta ndëshkojë kryemurgesha Feridenë dhe shoqen e saj të ngushtë duke i goditur me vizore? Kush do të jetë mësuesi i ri i vajzës çapkëne?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë