Trumcaku - EPISODI 34-35-36

Për habinë e të gjithëve, Kamrani fillon punë në shkollën e Feridesë dhe do të tregohet i rreptë me nxënëset. Seifetini do të tronditet kur të shohë të bijën të veshur si mos më keq pranë dyqanit të tij. Kamrani do të hedhë një hap të rëndësishëm duke e marrë Feridenë nga konvikti për ta çuar në shtëpi. Nata do të jetë magjike, por a do të jetë edhe ajo çka pason po e tillë?
Kamrani do të përpiqet të puthë Feridenë natën që ajo do të kalojë në shtëpinë e tij, por duket se ajo s’do të gjejë guximin e duhur për ta hedhur këtë hap. Shërbyesja e Nerimanit vë në zbatim planin e kësaj të fundit duke joshur shoqen e Feridesë. Zemra e nënës nuk e tradhton kurrë fëmijën. A do të pajtohet zonja Besime me të bijën?
Kamrani i bën dhuratë Feridesë një fustan të kuq, por a do të pranojë ajo të ndryshojë kaq shumë për hir të tij? Vajzat do të zihen në konvikt kur i thonë Feridesë se Kamrani e tradhton sërish me Nerimanin. A do të shkojë ajo në shtëpinë e tyre për t’i parë? Diçka ndodh në shtëpinë e Nerimanit, por a do të bëhet Kamrani pjesë e lojës së saj?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë