Trumcaku - EPISODI 40-41-42

Besimeja vendos të tregojë më shumë mirëkuptim me Feridenë dhe të ndryshojë qëndrim me të birin. Ajo mundohet të gjejë nje grua tjetër por kjo nxit deshiren qe e con Feridene drejt Kamranit. Do të marrin fund këtu pengesat e dy rinjve drejt martesës?
Selimi sulmon Feridenë dhe Inatin për refuzimin e saj e shfryn mbi Nexhmijen. Do të bëhet ndërhyrja e tij shkak për një dështim të dytë të fejesës mes dy të rinjve?
Kamrani i kërkon Feridesë që pas martesës të heqë dorë nga ëndrra e saj për t’u bërë mësuese.
Ferideja dhe Muzhgani diskutojne per veprimet e Selimit dhe do te ngarkojnë te birin e Xhumalit, Jusufin që ta ruajë.
Besimeja do te veproje kur sheh si e ka keqtrajtuar Selimi te bijen.
Si do të veprojë Selimi pas kesaj?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë