Trumcaku - EPISODI 46-47-48

Selimi i bën një ofertë një të panjohuri në burg me shpresën se mund të arratiset. Besimeja shqetësohet për reputacionin e Feridesë pas dy ditëve të kaluara e marrë peng nga Selimi ndërsa Nexhmija që ka mbetur shtatzënë mundohet të shkëputet nga foshnja dhe e kaluara e saj.

Kamrani dhe Ferideja vendosin të organizojnë ceremoninë e fejesës së tyre. Nerimani mundohet të ndërpresë fejesën me pretekstin se pret fëmijën e Kamranit, ndërsa Selimi përdor gjaknxehtësinë e Jusufit për t’ju shpëtuar rojave të burgut. Kamrani i bën Feridesë një dhuratë prekëse për fejesën e tyre.

Selimi orvatet te hakmerret ne ceremonine e fejeses.
Nexhmija arrestohet dhe Kamrani mundohet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar të motrën por edhe për të mbajtur në jetë armikun e tij.
A do të vdesë Selimi dhe ç’rrjedhë do të marrin jetët e tyre pas nje sfide te veshtirë?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë