Trumcaku - EPISODI 49-50-51

Nexhmija përfundon në burg e akuzuar për vrasje.

Kamrani vendos të marrë përsipër fajin të motrës meqë ajo është e plagosur dhe shtatzënë.

Ferideja vendos të shesë shtëpinë për të paguar lirimin e Kamranit.

Do të mund t’i sigurojë ajo paratë e nevojshme?

Kamrani dhe Ferideja përballen me një sprovë të re

Nerimani vendos t’i shkruajë një letër Feridesë.

Leventi e godet me thikë pas shpine Kamranin në burg.

Z.Seifetin i kërkon Nerimanit të martohet

Do ta mësojë më në fund Ferideja të vërtetën për fëmijën e Kamranit?

Jusufi sheh një mundësi për fitime të shpejta.

Ferideja nuk i bindet Kamranit dhe shkon ta vizitojë sërish në burg.

E dëshpëruar ajo i kërkon Azelias të blejë vilën, por ajo vendos një kusht.

Kamrani lirohet, por e gjithë familja rrezikon të mbetet e pastrehë në mes të dimrit.

Si do të zgjidhin dy të rinjtë këtë problem?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë