Trumcaku - EPISODI 52-53-54

Nexhmija mundohet t’ia fshehë shtatzënësinë e saj së ëmës.

Z. Seifetin martohet me Nerimanin i detyruar nga rrethanat.

Kamrani i kërkon me ngulm të atit të mësojë të vërtetën për këtë martesë.

Ajo vendos të vijë e paftuar në shtëpinë e Kamranit dhe të shpallë hapur martesën e saj me babanë e tij

Do të mundet më Kamrani të ëndërrojë për martesë me Feridenë pas gënjeshtrave të tij të njëpasnjëshme?

Feride e pyet Kamranin nëse ai ka gisht në martesën e detyruar mes të atit dhe Nerimanit.

Shërbyesja e Azelias mëson të fshehtat e bujshme të familjes nga shërbëtoret e shtëpisë.

Prania e Nerimanit dhe provokimet e saj vënë në sprovë marrëdhëniet mes Seifetinit, Kamranit dhe Feridesë.

A do ta mësojë Ferideja të vërtetën e dhimbshme?

Seifetini i tregon Besimesë shkaqet e vërteta për veprimet e tij të fundit.

Ferideja largohet nga shtëpia dhe vendos të flerë në konvikt.

Pesha e fajit dhe e gënjeshtrave bëhet e padurueshme për Kamranin. Do të marrë ai guximin t’i tregojë të vërtetën Feridesë?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë