Trumcaku - EPISODI 55-56-57

Azelia e udhëzon Feridenë se si të nxjerrë të vërtetën për veprimet e fundit të z.Seifetin. Kamrani zbulon që Jusufi dashuron Feridenë dhe përleshet me të. Dyshimet e Feridesë sa vijnë e shtohen. Ferideja vendos të largohet nga shtëpia. Ajo i lë një letër Kamranit. Kamrani niset në kërkim të saj. Ferideja dhe Muzhgani shkojnë fshehurazi në shtëpizën e pyllit, ndërsa Besimeja pranon ofertën për të qëndruar në shtëpinë e Azelias. Te shtëpiza në pyll Kamrani vendos t’i tregojë Feridesë të vërtetën.

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë