Trumcaku - EPISODI 58-59-60

Besimeja dëgjon pa dashje një bisedë tronditëse midis Azelias dhe shërbyeses së saj. Azelia vendos t’i tregojë Feridesë sekretin që i fshehin të gjithë. Seifetini i kërkon Besimesë që ta falë pasi e divorcoi, por ajo nuk pranon.

Besimeja kupton që Azelia ka një plan të fshehtë ndaj dy të rinjve. Ferideja dhe Kamrani kujtojnë çastet më të bukura dhe të më vështira të lidhjes së tyre te shtëpiza në pyll. Seifetini dëbon Nerimanin nga shtëpia. Kamrani i frikësuar se Ferideja do të zbulojë të vërtetën, i kërkon asaj të braktisë shkollën dhe të martohen menjëherë.

Jusufi nxiton të arrijë tek shtëpiza në pyll, përpara Azelias. Kamrani vendoset në pozitë të vështirë, kur Nerimani përfundon në spital. Ferideja mëson për divorcin e tezes me të shoqin dhe i hakërrehet Seifetinit. Muzhgani e këshillon Kamranin të martohet sa më parë me Feridenë që të parandalojë largimin e saj, por ai vendos t’i tregojë gjithçka Feridesë. Besimeja i lutet Azelias të mos i tregojë të vërtetën Feridesë. Do t’i bindet Azelia?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë