Trumcaku - EPISODI 61-62-63

Kamrani mundohet t’i pajtojë prindërit. Ndërkohë Ferideja kthehet në shkollë.

Familja darkon së bashku për herë fundit përpara se Kamrani t’i thotë Feridesë të vërtetën.

Pas ngjarjeve të fundit, Ferideja vendos të çfarë është më e rëndesihme per nje grua.

Kamrani i tregon më në fund Feridesë të vërtetën për Nerimanin.

Ferideja vihet në mëdyshje për të ardhmen e saj me të.

Besimeja zbulon që Nexhmija është shtatzënë.

Nerimani sëmuret rëndë.

Feride mëson se të gjithë e kanë ditur të vërtetën për Nerimanin shumë kohë përpara se ta mësonte ajo vetë.

Kamrani i kërkon ta presë deri ditën e pushimit dhe i premton se do të pranojë çdo vendim të sajin.

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë