Trumcaku - EPISODI 64-65-66

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër Aleksit pasi nuk vendos dot nëse duhet të ndjekë zërin e zemrës apo t’i bindet ndërgjegjjes. Ajo vendos të ndahet nga Kamrani dhe i lë atij lamtumirën së bashku me unazën e fejesës.

Kamrani mundohet t’i afrohet Feridesë në shkollë dhe përfiton nga mundësia që i jepet për të kaluar më shumë kohë me të. Ferideja përpiqet ta bindë Nexhmijen ta mbajë fëmijën e saj dhe më pas merr një ofertë pune si guvernante e Gylxhes. Kamrani dhe Ferideja kuptojnë që ata do të mbeten gjithsesi miq, kushërinj dhe të afërm.

Ferideja vendos të bëhet e pavarur financiarisht dhe pranon ofertën për punë. Kur ajo i thotë Kamranit që asaj i duhet të shkojë diku pas shkolle, Kamrani dyshon se ajo takohet fshehurazi me Jusufin. A është vaksina e vetmja rrugë shpëtimi për Nerimanin?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë