Trumcaku - EPISODI 67-68-69

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e bija Nexhmija është shtatzënë. Kamrani i propozon të atit Jusufin si bashkëshort të mundshëm për të motrën.

Muzhgani dhe Jusufi kuptojnë që mes tyre po lind një ndjenjë e re më e fortë se miqësia. Ferideja i kërkon Kamranit që ai të mos ndërhyjë më në jetën e saj.

Jusufi mundohet të hetojë se në ç’shtëpi jep mësim Ferideja. Ferideja tronditet kur mëson se Murati ka kërkuar që ajo të ndërpresë mësimdhënien.

Kundër këshillës së të atit Kamrani vendos ta blejë sërish shtëpinë e tyre. Ferideja vendos t’u tregojë shoqeve që është ndarë me Kamranin.

Azelia mundohet të joshë Kamranin. Gylxhe ikën fshehurazi nga shtëpia. Murati kupton që Ferideja është mësuesja e duhur për të bijën.

Kamrani mundohet t’i qëndrojë pranë Feridesë edhe pse është ndarë me të. Gjendja e Nerimanit përkeqësohet.

Azelia perpiqet te detyrojë Kamranin të flejë në shtëpinë e saj.

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë