Trumcaku - EPISODI 7-8-9

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i fundit ka sy vetëm për Feridenë. Çfarë i ndodh Sejfetinit? A do të arrijë Kamrani ta shpëtojë?

Levendi i kërkon Selimit që të helmojë dalëngadalë Feridenë.
Selimi e gënjen Kamranin duke i thënë se është lidhur me Feridenë dhe i kërkon bekimin e tij.
Nerimani dërgon shërbyesen e saj të pyesë për Kamranin dhe ajo mëson për sëmundjen e Seifetinit dhe akuzat e padrejta.
Kamrani mundohet të pajtohet me Feridenë. A do ta pranojë ajo?

Selimi kërkon dikë që të provojë helmin e përgatitur për Feridenë.
Ferideja, pas vizitës mjekësore, zbulon se nuk është e sëmurë me tuberkuloz.
Seifetini pëson një krizë dhe Kamrani kërkon ta shpëtojë me transfuzion gjaku.
Nexhmija zbulon rastësisht që Nerimani është e dashura e të vëllait.
Si do të reagojë ajo pas këtij fakti?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë