Trumcaku - EPISODI 70-71-72

Azelia e nxit Nerimanin të bëjë ankesë zyrtare kundër Kamranit.

Jusufi i shfaq hapur Muzhganit dashurinë që ndjen për të.

Ndërkohë Seifetini i kërkon Xhumalit të bëhen krushq por befasohet.

Ai vendos t’I shkruajë të atit të Muzhganit.

Ferideja shkon në spital të takojë Nerimanin.

Pikërisht kur Ferideja vendos të largohet, Myneveri vendos t’i tregojë të vërtetën.

Azelia përfiton nga ndarja e Kamranit me Feridenë për ta joshur atë dhe marr hak.

Dhe i kërkon Feridesë të bëhet shoqëruese e nuses.

Kamrani rrezikon karrierën si mjek.

Pas marrjes së diplomës të gjithë janë krenarë për vajzën çapkëne të shtëpisë.

Përgatitjet e dasmës i përfshijnë të gjithë. Çfarë do të ndodhë në dasmën e shumëpritur të Feridesë dhe Kamranit?

A do të arrijnë ata të dy jenë të lumtur dhe të kapërcejnë edhe këtë pengesë të fundit?

Të gjithë episodet e "Trumcaku"

Selimi zbulon krejt rastësisht se ku fshihet Kamrani dhe ky ...më shumë

Kamrani do të rrezikojë dënimin me vdekje, përpos përpjekjeve të ...më shumë

Ferideja, për të shmangur provokimet, i kërkon Kamranit t’i sigurojë ...më shumë

Nexhmija vuan për dashurinë e Selimit, ndërkohë që ky i ...më shumë

Ç’po përpiqet të fshehë Ademi me Sejfetin që i vënë ...më shumë

Pas vdekjes së të ëmës, Feridenë vendosin ta çojnë në ...më shumë

Besimeja i hap zemrën Nerimanit. Ferideja dëgjon këshillën e motër ...më shumë

Kamrani mëson se Ferideja ka filluar punë. Seifetini mëson se e ...më shumë