Kamrani i tregon të atit që e dashuron Feridenë dhe ...më shumë

Në Tekirdag, tezja mundohet ta martojë Feridenë me djalin e ...më shumë

Maria i tregon Feridesë të vërtetën për Selimin. Kamrani e ...më shumë

Besimeja kupton që ka lënë pas dore Nexhmijen dhe mundohet ...më shumë