Do të lejojë Mavi që Meleku të takohet me Naren? ...më shumë

A do të ndahet Kavruku dhe Zehra në mënyrë paqësore? ...më shumë

Gyveni qëllon Sedatin për vdekje. A do t’i shpëtojë ai ...më shumë

Sedati arrestohet për rrëmbimin e Dudusë, por gjithçka ndryshon kur ...më shumë

Kavruku zbulon se Zehra ka kërkuar shtëpi në Stamboll pa ...më shumë

Sedati kërcënon Gyvenin se do ta dënoncojë në polici. Si ...më shumë

Martesa e Zehrës dhe Kavrukut duket se nuk është më ...më shumë

Sanxhari do të gjykohet në gjendje të lirë derisa të ...më shumë

Sanxhari qëllon Sedatin dhe përfundon në burg. Mavi dhe Meleku ...më shumë

Halise i hedh diçka Mavit në gotën e çajit që ...më shumë

Sanxhari dyshon në mirësinë e Halises dhe i kërkon asaj ...më shumë

Meleku gëzohet kur mëson se do të bëhet motër. Sedati ...më shumë

Kavruku dhe Zehra më në fund janë të lumtur dhe ...më shumë

Mavi dhe Sanxhari organizojnë një martesë tjetër për hir të ...më shumë

Sedati dhe Gyveni kanë gjetur një burrë që do të ...më shumë

Halise është e vendosur që Kavruku dhe Zehra të mos ...më shumë

Sanxhari dhe Zehra vizitojnë Kavrukun, por ç’do të pësojë ai? ...më shumë

Kavruku futet në sallën e operacionit, por a do të ...më shumë

Faruku liron Halisen nga burgu, ndërkohë që përpiqet të rrëzojë ...më shumë

Jahjai i rrëfen Elvanit se është penduar për gjithçka që ...më shumë