Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë

Savashi dhe Nazllë kuptojnë që kthesat e fatit nuk mjaftojnë ...më shumë

Gyneshi i jep ultimatum Halukut dhe e largon përfundimisht nga ...më shumë

Haluku e mban Gyneshin të fshehur në shtëpinë e verimit ...më shumë

Rana kupton që e vetmja mënyrë për ta fundosur Halukun ...më shumë

I vendosur të rrënojë jetën e Aliut, Doruku, djali i ...më shumë

Haluku kupton që sekretet e së shkuarës po e fundosin ...më shumë

Leventi dhe Sevilaji ndahen, ndërkohë që Aliu dhe Selina lidhen ...më shumë

Dyshimet e Selinës për martesën shuhen pas këmbënguljes së Aliut ...më shumë

Aliu vendos të lajë hesapet me Halukun dhe i kanoset ...më shumë

I detyruar nga provokimet e Aliut, Savashi detyrohet t’i tregojë ...më shumë

Zemërthyer, Selina merr vendimin e vështirë të ndarjes nga Aliu, ...më shumë

Përpjekjet e Gyneshit për ta bërë Halukun të arsyetojë shkojnë ...më shumë