Vajzat e diellit - Episodi 100

Haluku kupton që sekretet e së shkuarës po e fundosin ngadalë. Ç’rrjedhë do të marrë jeta e Savashit pas kërkesës së Melisës që ta shoqërojë në Amerikë për operimin? Të vetëm kundër të gjithëve Aliu dhe Selina vendosin të arratisen jashtë shtetit, por Aliu s’e di për kurthin që i ka ngritur një armik i fshehtë.

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë