Vajzat e diellit - Episodi 102

Rana kupton që e vetmja mënyrë për ta fundosur Halukun është t’i tregojë Gyneshit të vërtetën për përdhunimin. Pas tronditjes së thellë që pëson, Gyneshi merr vajzat dhe largohet, por a do të arrijë ajo t’u shpëtojë? Ç’do të ndodhë mes dy motrave pasi Nazllë të mësojë sekretin e errët të së ëmës?

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë