Vajzat e diellit - Episodi 106

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për rrëmbim të bashkëshortes dhe është në mëdyshje t’u tregojë ose jo të bijave të vërtetën. Tri motrat përpiqen të përballojnë jetën vetëm, ndërkohë që Selina kalon në depresion. A do të fitojë Haluku pafajësinë pas gjyqit?

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë