Vajzat e diellit - Episodi 113

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe s’arrin ta falë Aliun që s’i tregoi të vërtetën. Nazllë përballet me Halukun dhe ai s’e mohon që është babai i saj. Gyneshi me të bijat rikthehen në Izmir, por tashmë të shoqëruara nga Aliu dhe Savashi. Ç’fund do të kenë Haluku dhe Sevilaji?

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë