Vajzat e diellit - Episodi 96

I detyruar nga provokimet e Aliut, Savashi detyrohet t’i tregojë kushëririt të vërtetën tronditëse për Halukun. A do të gjejë Aliu guximin t’i tregojë Selinës se kush është babai i saj i vërtetë, apo do të heshtë dhe do të kërkojë rrugëdalje tjetër? Leventi zhgënjehet thellë pasi mëson rastësisht që Sevilaji e ka tradhëtuar me Halukun.

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë