Vajzat e diellit - Episodi 99

Leventi dhe Sevilaji ndahen, ndërkohë që Aliu dhe Selina lidhen fshehurazi në martesë. Vajzat befasohen kur Gyneshi jep pëlqimin për lidhjen e Selinës me Aliun, por si do të reagojë ajo kur të mësojë nga Haluku për martesën e tyre të fshehtë? Aliu gjen forcën për një përballje të fundit me Halukun dhe i përplas në fytyrë sekretin e tij më të errët.

Të gjithë episodet e "Vajzat e diellit"

Selina mëson rastësisht që Sevilaji përplasi Gyneshin me makinë dhe ...më shumë

Aliu vuan thellë pasi kupton që veprimi i Sevilajit do ...më shumë

Leventi kupton që asgjë s’mund të shlyejë gabimet e pafalshme ...më shumë

Pavarësisht nga lutjet e Leventit Aliu vendos të denoncojë mamanë ...më shumë

Peri përfshihet në një incident në shkollë dhe rrezikon përjashtimin. ...më shumë

Sevilaji i rrëfen Leventit krimin që ka kryer, por ai ...më shumë

Përpjekjet e Aliut për ta ndihmuar Selinën të rimëkëmbet nga ...më shumë

Pasi Gyneshi bie në koma, Haluku përballet me akuzat për ...më shumë