Haluku merr një tjetër goditje kur zbulon se vajza që ...më shumë

Dashuria mes Selinës dhe Aliut do të përballet me sprovën ...më shumë

Haluku kupton që Selina dhe Aliu po rrëmojnë në të ...më shumë

Pas ndarjes nga Leventi, Sevilaji gjen ngushëllim te gratë e ...më shumë

Rana heq dorë nga synimi i saj për t’i rrëfyer ...më shumë

Jiti ngulmon t’i fitojë zemrën Nazllës dhe ta mbështetë të ...më shumë

Selina shpreson për fillimin e mbarë të karrierës së saj ...më shumë

Tronditja e thellë dhe brejtja e ndërgjegjes e shtyjnë Gyneshin ...më shumë

Gyneshi pëson krizë nervore gjatë mësimit. Aliu i tregon Selinës ...më shumë

Pasi nuk e çon në spital, Zaferi vdes rrugës. Ç’do ...më shumë

Savashi i tregon Nazllës se ç’vlerë ka kaseta që ai ...më shumë

E frikësuar për jetën e Savashit, Rana i kërkon të ...më shumë

Jiti ndjek Zaferin deri në hotel dhe lajmëron Aliun për ...më shumë

Zaferi dyshon se Haluku s’do ta mbajë premtimin dhe e ...më shumë

Jiti i tregon Nazllës që ka nevojë për transplant zemre ...më shumë

Pas një nate plot ankth, Aliu zbulon se rrëmbimi i ...më shumë

Familja fqinjë e dëmtuar nga dhunimi i pronës pranon të ...më shumë

Për hir të shëndetit të Aliut, familja e Halukut dhe ...më shumë

Aliu ka vendosur të vetëflijohet dhe i lë lamtumirën Selinës. ...më shumë

Ndërkohë që të rinjtë tregojnë ëndrrat e tyre për të ...më shumë