Halukun e bren thellë ndërgjegjja për sjelljen e tij nga ...më shumë

Gyneshi i tregon Ranës historinë e rinisë së saj. Kjo ...më shumë

Nazllë dhe Savashi debatojnë mes tyre kur Savashi vendos ta ...më shumë

Savashi ia bën të qartë Ranës që s’dëshiron ta shohë ...më shumë

Leventi, i brengosur nga refuzimi i Sevilajit, pranon humbjen para ...më shumë

Binjaket Selinë dhe Nazllë përgatiten për festimin e ditëlindjes, por ...më shumë

Haluku e kërcënon hapur Leventin pasi kupton që ai ka ...më shumë

Tuçe dhe Selina u tregojnë të gjithëve që Elifi ka ...më shumë

Gyneshi bëhet xheloze për Halukun kur mëson që ai takohet ...më shumë

Rana, e dëshpëruar për largimin e Savashit u tregon të ...më shumë

Gyneshi tronditet kur Haluku i pohon se ndihet xheloz për ...më shumë

Nazllë dhe Savashi thurin një plan për t’i nxjerrë të ...më shumë

E mbetur vetëm, Sevilaji e sëmurë i kërkon ndihmë Halukut. ...më shumë

Selina e pranon hapur që ndihet xheloze për Aliun, por ...më shumë

Selina ndihet xheloze ndaj Elifit dhe nuk pajtohet aspak me ...më shumë

Elifi kupton se Aliu është ndarë nga miku i tij ...më shumë

Savashi gjen guximin t’i kërkojë Ranës që t’i tregojë të ...më shumë

Familja Mertollu mblidhet për darkë në shtëpinë e vjetër të ...më shumë

Nazllë zihet për të motrën në shkollë, por çfarë i ...më shumë

Dy javë pas rikthimit të Gyneshit nga burgu, ajo dhe ...më shumë