Gyneshi do të mësojë se këmisha e gjakosur e Halukut ...më shumë

Aliu do të dalë me Selinin, ku duket se mes ...më shumë

Gyneshi do të pranojë propozimin e Halukut për të kaluar ...më shumë

Selina tronditet kur mëson nga Tuçe për kontratën paramartesore që ...më shumë

Gyneshi firmos kontratën paramartesore për t’i treguar Halukut që s’ka ...më shumë

Sevilaji i kanoset Ranës se do të tregojë të gjitha ...më shumë

Savashi i tregon Nazllësë historinë për zhdukjen e Melisës dhe ...më shumë

Selina nuk lejon më ta nëpërkëmbin dhe vendos ta sfidojë ...më shumë

Nazllë vendos të shkojë në varkën e Halukut e fshehur ...më shumë

Merti është betuar të vrasë Savashin pasi e sheh atë ...më shumë

Haluku i propozon Gyneshit për martesë në prani të të ...më shumë

Gyneshi bashkë me dy nga bijat e saj vjen në ...më shumë

Gyneshi jeton me tri vajzat e saj, Nazllënë, Selinën dhe ...më shumë