Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë

Lusiana i kërkon nënës së saj të largohen nga kantina ...më shumë

Vera e kantinës së Davidit kalon në fazën tjetër të ...më shumë

Karito do të kthehet dhe Perla me Huanin do ta ...më shumë

Perla do t’i kërkojë Migelit që të bindë Kariton të ...më shumë

Leoni i trembet faktit që nëna e tij do të ...më shumë

Davidi dhe Migeli do të sqarojnë mes tyre ndjenjat që ...më shumë

Fernanda do t’i shprehë babait të saj se do të ...më shumë

Fernanda do të gëzohet shumë kur Davidi dhe Lusiana do ...më shumë

Lusiana do t’i tregojë Davidit se ka gjetur zgjidhjen për ...më shumë

Tano do t’i kërkojë leje Davidit që të takohet me ...më shumë

Dr. Andersoni do të përpiqet të bindë Davidin se gjendja ...më shumë

Migeli do të marrë vesh se personi përgjegjës për trafikimin ...më shumë