Verë dhe Dashuri - Episodi 100

Fernanda do të gëzohet shumë kur Davidi dhe Lusiana do t’i kërkojnë të marrë pjesë në përgatitjet e prezantimit të verës për konkursin që po afron. Leoni do të këshillojë Migelin që të mos rrezikojë lidhjen e tij me Erikën, pasi Lusiana do Davidin. Fernanda do t’i kërkojë falje babait të saj që u tregua egoiste me të dhe se do të donte që ai të binte në dashuri me dikë si tezja e saj.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë