Verë dhe Dashuri - Episodi 101

Fernanda do t’i shprehë babait të saj se do të donte një nënë pasi ndihet e vetmuar, dikë që të jetë si tezja e saj, Grasiela. Nga ana tjetër, Andersoni do të këmbëngul[ që Grasiela të kalojë më shumë kohë me Fernandën në mënyrë që ajo të mos bjerë sërish në depresion. Erika do të mbrojë lidhjen që ajo ka me Migelin, duke i bërë të qartë Lusianës që të mos rikthehet te Migeli tani që është ndarë me Davidin.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë