Verë dhe Dashuri - Episodi 103

Leoni i trembet faktit që nëna e tij do të përpiqet të bëhet shoqe me Grasielën me idenë se vetëm ajo mund ta bindë Fernandën që ta falë Martën. Liliana do të përpiqet t’i afrohet Bobit, edhe pse nuk e duron dot. Nga xhelozia, Gutierrezi do të arrestojë Ramonin për t’i treguar që Marta nuk interesohet për të.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë