Verë dhe Dashuri - Episodi 104

Perla do t’i kërkojë Migelit që të bindë Kariton të kthehet në SHBA dhe të dëshmojë pasi policia e kosideron të dyshuar. Tano do t’i tregojë Fernandës se gjyshja e saj s’bëri asgjë për ta ndihmuar atë. Davidi do të zemërohet që Fernanda s’e merr provimin për të vazhduar studimet e larta.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë