Verë dhe Dashuri - Episodi 107

Lusiana i kërkon nënës së saj të largohen nga kantina “Los Angeles” pasi të mbarojë konkursi. Andersoni vazhdon ta manipulojë Davidin që të bindet se Grasiela është femra e duhur me të cilën ai duhet të martohet. Davidi vendos ta mbajë Grasielën në shtëpi për shkak të lidhjes së afërt që ajo ka krijuar me fëmijët e tij.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë