Verë dhe Dashuri - Episodi 108

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të bindë Fernandën që të pajtohet me të. Kjo e fundit i ankohet babai të saj se pilulat që dr. Andersoni i ka dhënë i shkaktojnë përgjumje dhe nuk do t’i marrë më. Liliana i kërkon Martës që të mos zihen më gjoja për dashurinë që ajo ka për nipin dhe mbesën e saj.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë