Verë dhe Dashuri - Episodi 109

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ëshë mirë tani. Fernanda i shpreh mirënjohjen Lusianës për sakrificën që ajo bëri duke hequr dorë nga Davidi. Grasiela organizon një konferencë për shtyp, por cili është plani i saj?

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë