Verë dhe Dashuri - Episodi 110

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë kurrë ashtu siç dëshiron ajo, edhe pse hoqi dorë nga karriera e saj për fëmijët e tij. Ramoni vendos të mos qëndrojë më vetëm dhe kërkon mendimin e Tanos në lidhje me Martën. Lusiana nuk arrin ta besojë që edhe mamaja e saj po bie pre e mashtrimeve të Grasielës.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë