Verë dhe Dashuri - Episodi 113

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë kohë për të kaluar edhe me fëmijët e tij. Z. Herison do të mbetet i kënaqur me verën që Lusiana i ofron për provë. Huani zemërohet kur merr vesh nga Gutierrezi se Davidi ka kërkuar rihapjen e çështjes së verës.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë