Verë dhe Dashuri - Episodi 115

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do t’i japin njëri-tjetrit? Sezari i jep kohë Suzanës që të mendohet nëse lidhja e tyre është e rëndësishme për të. Liliana ngarkon Martën me punë për ta mbajtur larg fëmijëve, në mënyrë që si ajo edhe Grasiela të vazhdojnë t’i manipulojnë.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë

Tano, Ramoni, Suzana dhe Leoni s’do të jenë dakord për ...më shumë

Bobi do të frikësohet kur të shoh Martën duke sulmuar ...më shumë

Çfarë do të rrëfejë Gutierrezi para se të japë shpirt? ...më shumë

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në ...më shumë

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet ...më shumë