Verë dhe Dashuri - Episodi 128

Pas largimit të Lusianës, situata në vresht do të përkeqësohet edhe më shumë. Marta do të shqetësohet që fëmijët janë vetëm me Grasielën dhe do t’i kërkojë Davidit që të rikthehet në punë. Lusiana do të befasohet, kur Grasiela t’i japë lajmin se do të martohet me Davidin.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë