Verë dhe Dashuri - Episodi 129

Në diskutim e sipër për punën që është dyfishuar në vresht, Davidi do t’i ofrojë si
zgjidhje Suzanës që të punësojë dikë tjetër në vend të Lusianës. Karito do të denoncojë Huanin për trafikim të emigrantëve, për sabotimin e verës së Davidit dhe për vrasjen e Kojotës. Gutierrezi do të plagoset rëndë, kur të ndërhyjë për të shpëtuar Kariton nga vrasësit që ka dërguar Huani.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë