Verë dhe Dashuri - Episodi 133

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, i cili është i njëjti person që kishte sulmuar edhe atë para pak kohësh. Davidi do të shkojë në shtëpinë e Huanit që të përballet me të, por një oficer policie që ndodhet atje do ta informojë se Huani është arratisur. Grasiela do të shfrytëzojë rastin për të ngacmuar sërish Lusianën.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë