Verë dhe Dashuri - Episodi 135

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është më në vreshtin e tyre, kanë shumë punë për të bërë. Nga dëshpërimi se do të mbetet trokë dhe se Davidi do të marrë tokat e tij, Huani do t’i tregojë Perlës se ai di një sekret në lidhje me Grasielën dhe do t’i kërkojë para në këmbim të heshtjes së tij. Lusiana do të vazhdojë të jetë e lënduar për martesën e Davidit me Grasielën.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë