Verë dhe Dashuri - Episodi 139

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin e verës së tyre në vende të tjera dhe ajo do të pranojë. Leoni do t’i propozojë Sonias për martesë. Për t’i ardhur në ndihmë Grasielës, Liliana do t’i kërkojë hua Adolfos një milion dollarë.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë