Verë dhe Dashuri - Episodi 140

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit dhe Grasielës, madje e gjykon si një mundësi për t’u kthyer në Meksikë. Karito do t’i sugjerojë Migelit që të mos e presë më Lusianën, por të gjejë një femër që ta dojë dhe të kujdeset për të. Liliana do të tronditet kur të marrë vesh nga Huani se Liza nuk është mbytur.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Huani përfundon në burg, por kush do të hakmerret ndaj ...më shumë

Fernanda tronditet kur dëgjon tezen e saj të pranojë që ...më shumë

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë