Verë dhe Dashuri - Episodi 68

Në zemërim e sipër, Migeli do t’i rrëfejë Lusianës se Davidi e pushoi nga puna që të mund ta ketë atë për vete.
Çfarë shpjegimi do t’i japë Davidi, kur Lusiana t’i kërkojë arsyen e shkarkimit të Migelit? Në fund, Lusiana do të duhet të zgjedhë midis dy meshkujve.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë