Verë dhe Dashuri - Episodi 69

Pasi Migeli vendos të ndahet me Lusianën, ajo do t’i shprehë se arsyeja e vërtetë që nuk pranoi në fillim
që të lidheshin ishte se nuk do të donte të humbiste edhe miqësinë e tij. Duke përfituar nga rasti, Erika do t’i ofrojë punë Migelit në vreshtin e saj. Davidi do t’i rrëfejë Sezarit se nëse fëmijët e tij s’do ta kishin problem, ai do të donte të kishte diçka me Lusianën.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë