Verë dhe Dashuri - Episodi 70

Marta do t’i kërkojë Davidit t’i qëndrojë larg Lusianës. Migeli do t’i shpjegojë Davidit se arsyeja që ai do të punojë në vreshtin e konkurrentit të tyre,
nuk është për mosmirënjohje ndaj tij. Konkurrenca mes tyre tanimë është shpallur. Grasiela do të zemërohet kur të marrë vesh se Fernanda dhe Bobi kanë shkuar në kinema me Lusianën.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë