Verë dhe Dashuri - Episodi 72

Davidi i vë qëllim vetes që vreshti i tij të triumfojë mbi vreshtin “Santa Barbara”.
Grasiela debaton me të ëmën, pasi nuk i ka treguar që Migeli ishte larguar nga vreshti dhe tani Lusiana do të jetë një kërcënim për të. Hoselo paralajmëron edhe një herë Grasielën se nëse ajo kthehet në SHBA, nuk do ta ketë më mbështetjen e tij dhe se do ta padisë për shkelje kontrate.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë