Verë dhe Dashuri - Episodi 73

Kur Adolfo e pyet Davidin se cila ishte arsyeja e vërtetë pse Migeli la vreshtin e tij,
Davidi përgjigjet se ishte thjesht për çështje pune, por që Migeli e ktheu në diçka
personale. Erika i shpreh mirënjohjen Lusianës që e la Migelin të shkonte. Nën ndikimin e gjyshes së saj, Fernanda i kërkon të atit që të mos i shpërfillë kurrë, për asnjë femër tjetër, madje as për Lusianën.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Ç’do të ndodhë pas puthjes që Davidi dhe Grasiela do ...më shumë

Fernanda i jep lajmin e mirë familjes së saj se ...më shumë

Davidi përpiqet t’i organizojë punët në mënyrë që të ketë ...më shumë

Marta falënderon Gutierrezin që i shpëtoi jetën Lusianës. Pas vdekjes ...më shumë

Adolfo gëzohet shumë kur mëson se shëndeti I vajzës së ...më shumë

Davidi ia shpreh hapur Grasielës se nuk do ta dojë ...më shumë

Grasiela i kërkon Andersonit t’ia ndërpresë medikamentin Fernandës pasi ajo ...më shumë

Për t’i pasur mirë marrëdhëniet me Martën, Grasiela përpiqet të ...më shumë