Verë dhe Dashuri - Episodi 96

Migeli do të marrë vesh se personi përgjegjës për trafikimin e emigrantëve është Marku. Perla do të paralajmërojë Huanin se Migeli dyshon se ai është personi që fshihet pas dhunës që ushtruan mbi të, por Huani nuk do të pranojë. Davidi do të kërkojë mbështetjen e punonjësve të tij për problemin që i del me vaditjen e vreshtit të tij.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë