Verë dhe Dashuri - Episodi 97

Dr. Andersoni do të përpiqet të bindë Davidin se gjendja e Fernandës po përmirësohet dhe se ajo ka nevojë për një figurë amënore, por të jetë dikush që ajo admiron dhe respekton. Lusiana dhe Leoni do ta falin mamanë e tyre. Lusiana do t’i kërkojë Migelit të bindë Erikën që të ndihmojë Davidin me sistemin vaditës të vreshtit të tij.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë