Verë dhe Dashuri - Episodi 99

Lusiana do t’i tregojë Davidit se ka gjetur zgjidhjen për të shpëtuar vreshtin e tij. Pasi marrin vesh të vërtetën, Marta do t’i sugjerojë Lilianës që t’i shmangin problemet midis tyre për hir të Fernandës dhe Bobit. Grasiela do të nxisë Andersonin që t’i bëjë presion Fernandës në mënyrë që planet e saj të shkojnë ashtu siç ajo do.

Të gjithë episodet e "Verë dhe Dashuri"

Lusiana mërzitet shumë kur vjen dita e dasmës së Davidit ...më shumë

Migeli i propozon Lusianës të bëjnë një turne për promovimin ...më shumë

Huani do t’i kërkojë Grasielës dyfishin e shumës së mëparshme, ...më shumë

Liliana ia thotë hapur Grasielës se duhet të kontrollojë veten, ...më shumë

Marta do t’i shprehë shqetësimin e saj Lusianës se Grasiela ...më shumë

Tano do t’i ankohet Migelit se tani që Lusiana s’është ...më shumë

Në debat e sipër me Lilianën, Huani do të pranojë ...më shumë

Migeli do të njohë një nga personat që vrau Gutierrezin, ...më shumë